Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Hana Zagorová - Adeste Fideles - text - KaraokeTexty.cz / R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Hana Zagorová - Adeste Fideles - text - KaraokeTexty.cz / R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Mp3 192kbps, 4.91 мб mp3 128kbps, 3.28 мб. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

Hana Zagorová - Nešlap, nelámej (1986) - YouTube
Hana Zagorová - Nešlap, nelámej (1986) - YouTube from i.ytimg.com
Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Mp3 192kbps, 4.91 мб mp3 128kbps, 3.28 мб. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová, daniel hadl, smyčcový orchestr dhs orchestra. 3 мин и 28 сек. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Популярные сегодня тексты и переводы песен: S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Médium CD: Maluj zase obrázky, to nej ... | Knihy.ABZ.cz
Médium CD: Maluj zase obrázky, to nej ... | Knihy.ABZ.cz from knihy.abz.cz
Ale k čemu je ten věčný spěch? Hana zagorová, daniel hadl, smyčcový orchestr dhs orchestra. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? 3 мин и 28 сек. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Популярные сегодня тексты и переводы песен: 3 мин и 28 сек. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Mp3 192kbps, 4.91 мб mp3 128kbps, 3.28 мб. Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

Hana Zagorová - Maluj zase obrázky CD - Akordshop
Hana Zagorová - Maluj zase obrázky CD - Akordshop from www.akordshop.cz
Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. 3 мин и 28 сек. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir.

Популярные сегодня тексты и переводы песен: S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ale k čemu je ten věčný spěch? S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová, daniel hadl, smyčcový orchestr dhs orchestra. Mp3 192kbps, 4.91 мб mp3 128kbps, 3.28 мб.

Ale k čemu je ten věčný spěch? hana zagorová. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

Posting Komentar

0 Komentar